Ondernemersboost

Boost nu jouw ondernemers potentieeltalent

Voel jij het kriebelen om te ondernemen? Lanceer jezelf en jouw onderneming! Krijg zicht op jouw ondernemerstalent en volg het traject om dit te verzilveren! Wilskracht, enthousiasme en schitterende plannen zijn een goede start met maar de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen effectief te realiseren en er meteen een groeiend succes van te maken.

Daarom lanceerde Syntra het OndernemersBoost en TalentBoost traject. Samen zoeken we uit wat jij precies nodig hebt om te slagen in je missie. Op basis van je noden, wensen en doelwitten tekenen we samen jouw persoonlijk parcours uit met doelgerichte training, coaching en workshops. Jouw docenten  zijn zelfstandige ondernemers pur sang die als geen ander weten hoe de vork in de steel zit. Je collega-cursisten bruisen van de energie.

Je maakt deel uit van een stimulerend netwerk met een sterke missie: iedereen mee en samen het pad effenen voor een veelbelovende toekomst als zelfstandig ondernemer!

TRAJECTEN

VERZILVER NU JOUW ONDERNEMERSTALENT MET 1 VAN ONZE TRAJECTEN

Naar onze webshop
OndernemersBoost

Wil je je ondernemersskills bijspijkeren en wil je weten hoe je onder meer beter online kan verkopen, welke opstartformaliteiten je moet vervullen, … bij ons kan je kiezen uit verschillende online cursussen.

TalentBoost

Wil je weten of er een ondernemer in je verscholen zit en welke ondernemerstalenten je bezit? Ontdek ons TalentBoost programma waar jij ontdekt waar je als ondernemer een verschil kan maken!

INDIVIDUELE CURSUS

LIEVER GEEN TRAJECT, KIES DE BOUWSTEEN DIE JE NODIG HEBT

Naar onze webshop
Getuigenissen

Bekijk inspirerende voorbeelden

Niets is spannender om de stap naar het ondernemerschap te zetten. Het getuigt van moed en doorzettingsvermogen. Als startende ondernemer is het daarom belangrijk om geïnspireerd te worden door mensen die het pad al gegaan hebben. Deze getuigenissen geven een realistisch kijk op het ondernemerschap maar toont vooral aan je hart te volgen.

“IK HEB HET NOG NOOIT GEDAAN, DUS IK DENK DAT IK HET WEL KAN”

PIPPI LANGKOUS